تولید برق با تبدیل دی اکسید کربن
دانشمندان آمریکایی روش جدیدی برای جذب دی اکسید کربن و تبدیل آن به یک محصول مفید در حین تولید برق ابداع کردند.
انسان ها گرچه همواره نشانه های کربن را روی زمین بر جای می گذارند، اما لازم است که به پیگیری روش هایی برای کاهش تاثیر مصرف سوخت های فسیلی بر این کره خاکی ادامه دهند.
یک رویکرد، دستیابی به فناوری هایی برای جذب کربن یا به دام انداختن دی اکسید کربن به صورت شیمیایی قبل از آزاد شدن در اتمسفر است.
در پی یک مطالعه جدید، محققان دانشگاه کرنل از روش جدیدی برای جذب گازهای گلخانه ای و تبدیل آن به یک محصول مفید در حین تولید برق پرده برداشتند.
این محققان یک پیل انرژی آلومینیوم/دی اکسید کربن ابداع کردند که از واکنش های الکتروشیمیایی برای جدا کردن دی اکسید کربن و تولید برق استفاده می کند.
پیل پیشنهادی این گروه از آلومینیوم به عنوان آند و از ترکیب بخارهای دی اکسید کربن و اکسیژن به عنوان مواد فعال کاتد استفاده می کند.
واکنش های الکتروشیمیایی میان آند و کاتد، دی اکسید کربن را در حین تولید برق به مولفه های غنی از کربن جدا کرده و یک محصول جانبی با ارزش بر جای می گذارد.
در بیشتر الگوهای فعلی جذب کننده کربن، کربن در مایعات یا جامدات جذب می شود که سپس گرم می شود و یا تحت فشار قرار می گیرد تا دی اکسید کربن آزاد کند؛ این گاز متمرکز باید فشرده شود و به صنایعی که می توانند از آن دوباره استفاده کنند، منتقل شود.
منبع: شفا آنلاین